Plafond-, wand en vloerafwerking

Je bent op zoek naar een nieuwe vloer, wand of plafond; hoe weet je welke keuze je moet maken? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo kun je kosteloos stalen aanvragen of kiezen voor persoonlijk advies bij jou thuis. Wij beantwoorden graag alle vragen en laten je zien welke stalen we hebben. Daarnaast kunnen we gelijk de ruimtes inmeten en een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Naast de ruwbouw werkzaamheden kunnen wij ook in de afbouwfase jou van dienst zijn. Denk onder andere aan een gestukt plafond of HDM plafondpanelen voor in de badkamer. Wij plaatsen naast het regelwerk ook de spotjes en lampen op de juiste plaats. Denk ook aan het extra isoleren van een dak of plafond waardoor de energielasten omlaag kunnen. Wist je dat je ook subsidie kunt aanvragen bij het isoleren van je huis? Vraag gerust eens naar welke opties het beste bij jouw huis passen!

Naast het plafond zorgen wij ook voor de wandafwerking. Denk onder andere aan het stuken van een wand, het plaatsen van een houten wand of gipsplaten of het gebruik maken van een kunststof afwerking.

Als laatste kunnen we je vloer afwerken met een laminaat, pvc of tegel. Doordat wij een samenwerking hebben met gekwalificeerde vakmannen kunnen wij alle klussen aan.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?